加熱調理におけるサツマイモのL- アスコルビン酸の安定性(第1報) : L- アスコルビン酸の熱に対する安定性

URI http://harp.lib.hiroshima-u.ac.jp/hbg/metadata/12033
File
Title
加熱調理におけるサツマイモのL- アスコルビン酸の安定性(第1報) : L- アスコルビン酸の熱に対する安定性
Title Alternative
Remaining L-ascorbic Acid in Sweet Potato After Cooking with Heat (Part 1) : Effect of Heat on L-ascorbic Acid Content
Author
氏名 藤井 宏融
ヨミ フジイ コウユウ
別名
氏名 中村 友美
ヨミ ナカムラ トモミ
別名
Subject
さつまいも = Sweet potato
L- アスコルビン酸 = L-ascorbic acid
デヒドロアスコルビン酸 = Dehydoroascorbic acid
加熱調理 = Cooking with heat
Journal Title
広島文化学園短期大学紀要
Volume
45
Spage
1
Epage
4
Published Date
2012-12-28
Publisher
広島文化学園短期大学
ISSN
18846769
Language
jpn
NIIType
Departmental Bulletin Paper
Text Version
出版社版
Set
hbg