音戸ちりめんを使った若者向け新メニューの開発
URI | http://harp.lib.hiroshima-u.ac.jp/hbg/metadata/12086 | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ファイル |
48-2.pdf
( 3.0 MB )
公開日
:2016-04-14
|
||||||||||||
タイトル |
音戸ちりめんを使った若者向け新メニューの開発
|
||||||||||||
別タイトル |
Development of New Menus Using “Ondochirimen” for Young People
|
||||||||||||
著者 |
|
||||||||||||
キーワード |
音戸ちりめん = Ondochirimen
かたくちいわし = Engraulis japonicus
しらす = Whitebait
メニュー開発 = Menu development
若者向け = For young people
|
||||||||||||
抄録 |
We studied that young people developed by themselves the new menu using “Ondochirimen” for the purpose of maintaining a brand value of “Ondochirimen”. As a result, the following suggestion was provided. |
||||||||||||
掲載雑誌名 |
広島文化学園短期大学紀要
|
||||||||||||
巻 |
48
|
||||||||||||
開始ページ |
11
|
||||||||||||
終了ページ |
17
|
||||||||||||
出版年月日 |
2015-12-28
|
||||||||||||
出版者 |
広島文化学園短期大学
|
||||||||||||
ISSN |
18846769
|
||||||||||||
NCID |
AA12454339
|
||||||||||||
本文言語 |
日本語
|
||||||||||||
資料タイプ |
紀要論文
|
||||||||||||
著者版フラグ |
出版社版
|
||||||||||||
区分 |
hbg
|