地域の伝統食材に関する意識調査
URI | http://harp.lib.hiroshima-u.ac.jp/hbg/metadata/12118 | ||||||||||||
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ファイル |
g07-003.pdf
( 1470.0 KB )
公開日
:2017-03-30
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タイトル |
地域の伝統食材に関する意識調査
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別タイトル |
Survey on traditional regional ingredients
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著者 |
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キーワード |
伝統食材 = tradition ingredient
食文化の継承 = succession of food culture
家庭科 = home economics
意識調査 = questionnaire survey
世代間比較 = generational comparisons
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抄録 |
We investigated the awareness about the traditional ingredients the “Ondochirimen” of Kure city in Hiroshima prefecture in order to clarify the difference of consciousness between generations for the traditional regional ingredients. As a result, we got the following knowledge. |
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掲載雑誌名 |
広島文化学園大学学芸学部紀要
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巻 |
7
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開始ページ |
27
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終了ページ |
33
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出版年月日 |
2017-03-10
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出版者 |
広島文化学園大学学芸学部
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ISSN |
2185-8837
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NCID |
AA12532487
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本文言語 |
日本語
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資料タイプ |
紀要論文
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著者版フラグ |
出版社版
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区分 |
hbg
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