音戸ちりめんを使ったメニューの開発と地域連携への試み
URI | http://harp.lib.hiroshima-u.ac.jp/hbg/metadata/12123 | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ファイル |
49-01.pdf
( 4.0 MB )
公開日
:2017-03-30
|
||||||||||||
タイトル |
音戸ちりめんを使ったメニューの開発と地域連携への試み
|
||||||||||||
別タイトル |
Development of New Menus Using “Ondochirimen” and Regional Partnership
|
||||||||||||
著者 |
|
||||||||||||
キーワード |
音戸ちりめん = Ondochirimen
かたくちいわし = Engraulis japonicus
しらす = Whitebait
メニュー開発 = Menu development
地域連携 = Regional Partnershi
|
||||||||||||
抄録 |
We received a “Kure regional activation Research Grant” in 2014, and researched on the theme of “Development of New Menus Using “Ondochirimen” for Young People”. As a result, we had proposed a food menu using the “Ondochirimen” from young people’s point of view. |
||||||||||||
掲載雑誌名 |
広島文化学園短期大学紀要
|
||||||||||||
巻 |
49
|
||||||||||||
開始ページ |
1
|
||||||||||||
終了ページ |
9
|
||||||||||||
出版年月日 |
2016-12-28
|
||||||||||||
出版者 |
広島文化学園短期大学
|
||||||||||||
ISSN |
18846769
|
||||||||||||
NCID |
AA12454339
|
||||||||||||
本文言語 |
日本語
|
||||||||||||
資料タイプ |
紀要論文
|
||||||||||||
著者版フラグ |
出版社版
|
||||||||||||
区分 |
hbg
|