クッキーにおける小麦粉から米粉への粉量換算方法(第1報)
URI | http://harp.lib.hiroshima-u.ac.jp/hbg/metadata/12124 | ||||||||||||
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ファイル |
49-02.pdf
( 1355.0 KB )
公開日
:2017-03-30
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タイトル |
クッキーにおける小麦粉から米粉への粉量換算方法(第1報)
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別タイトル |
Method of Converting Wheat Flour Quantity into Rice Flour Quantity in Cookies (Part-1)
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著者 |
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キーワード |
米粉 = rice flour
小麦粉 = wheat flour
クッキー = cookies
小麦アレルギー児 = wheat-allergic children
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抄録 |
A method of converting the wheat flour quantity of a recipe of wheat-flour cookies into the rice flour quantity of a recipe of rice-flour cookies used domestically for wheat-allergic children was studied. |
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掲載雑誌名 |
広島文化学園短期大学紀要
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巻 |
49
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開始ページ |
11
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終了ページ |
16
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出版年月日 |
2016-12-28
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出版者 |
広島文化学園短期大学
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ISSN |
18846769
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NCID |
AA12454339
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本文言語 |
日本語
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資料タイプ |
紀要論文
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著者版フラグ |
出版社版
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区分 |
hbg
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