お弁当献立コンテストの献立における使用食品および調理方法についての一考察
URI | http://harp.lib.hiroshima-u.ac.jp/hbg/metadata/7934 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
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ファイル |
43-4.pdf
( 822.0 KB )
公開日
:2011-02-21
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タイトル |
お弁当献立コンテストの献立における使用食品および調理方法についての一考察
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別タイトル |
A Study of Food and Cooking Method in Menus of Box Lunch Menu Contest
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著者 |
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キーワード |
一人暮らし高齢者
the aged living singly
お弁当献立コンテスト
box lunch menu contest
調理方法
cooking method
食品
food
高校生
high school students
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抄録 |
The foods and cooking methods included in the 107 menus created by high school students for elderly pepple at the 10th Annual Box Lunch Menu Contest, which was held in 2008, were tabulated. The menus prepared by high school students were reviewed for their appropriateness for elderly people. |
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掲載雑誌名 |
広島文化学園短期大学紀要
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巻 |
43
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開始ページ |
43
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終了ページ |
49
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出版年月日 |
2010-12-31
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出版者 |
広島文化学園短期大学
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ISSN |
18846769
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本文言語 |
日本語
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資料タイプ |
紀要論文
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著者版フラグ |
出版社版
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旧URI | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
区分 |
hbg
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