「食事バランスガイド」を踏まえた栄養バランスのとれる食事づくりのための「献立の型紙」づくり
URI | http://harp.lib.hiroshima-u.ac.jp/hijiyama-u/metadata/12260 | ||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
File |
20.pdf
( 1227.0 KB )
Open Date
:2015-06-09
|
||||||||||||||||||||||||||||||
Title |
「食事バランスガイド」を踏まえた栄養バランスのとれる食事づくりのための「献立の型紙」づくり
|
||||||||||||||||||||||||||||||
Title Alternative |
The Way to Make Patterns of Menus with The Japanese Food Guide Spinning Top for The Diet Counseling.
|
||||||||||||||||||||||||||||||
Author |
|
||||||||||||||||||||||||||||||
Subject |
献立の壁紙
食事バランスガイド
基本型2200±200kcal
栄養バランス
適切な食事量
|
||||||||||||||||||||||||||||||
Journal Title |
比治山大学紀要
|
||||||||||||||||||||||||||||||
Issue |
21
|
||||||||||||||||||||||||||||||
Spage |
233
|
||||||||||||||||||||||||||||||
Epage |
240
|
||||||||||||||||||||||||||||||
Published Date |
2015/03
|
||||||||||||||||||||||||||||||
Publisher |
比治山大学
|
||||||||||||||||||||||||||||||
Language |
jpn
|
||||||||||||||||||||||||||||||
NIIType |
Departmental Bulletin Paper
|
||||||||||||||||||||||||||||||
Text Version |
著者版
|
||||||||||||||||||||||||||||||
Sort Key |
20
|
||||||||||||||||||||||||||||||
Set |
hijiyama-u
|