ひろしまの地域食材を使った地産地消への取り組みと期待される学修成果 —ランチセミナーの開催を通して—

URI http://harp.lib.hiroshima-u.ac.jp/hijiyama-u/metadata/12374
File
Title
ひろしまの地域食材を使った地産地消への取り組みと期待される学修成果 —ランチセミナーの開催を通して—
Title Alternative
An Effort to Promote the Local Production and Consumption of Local Foodstuffs of Hiroshima and a Learning Achievement Expected —Through a Lunch Seminar—
Author
氏名 山崎 初枝
ヨミ ヤマサキ ハツエ
別名 YAMASAKI Hatsue
Journal Title
比治山大学短期大学部紀要
Issue
52
Spage
29
Epage
38
Published Date
2017/03
Publisher
比治山大学短期大学部
Language
jpn
NIIType
Departmental Bulletin Paper
Text Version
著者版
Sort Key
04
Set
hijiyama-u