ひろしまの地域食材を使った地産地消への取り組みと期待される学修成果 —ランチセミナーの開催を通して—
URI | http://harp.lib.hiroshima-u.ac.jp/hijiyama-u/metadata/12374 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
File |
山崎初枝.pdf
( 1302.0 KB )
Open Date
:2017-04-24
|
||||||
Title |
ひろしまの地域食材を使った地産地消への取り組みと期待される学修成果 —ランチセミナーの開催を通して—
|
||||||
Title Alternative |
An Effort to Promote the Local Production and Consumption of Local Foodstuffs of Hiroshima and a Learning Achievement Expected —Through a Lunch Seminar—
|
||||||
Author |
|
||||||
Journal Title |
比治山大学短期大学部紀要
|
||||||
Issue |
52
|
||||||
Spage |
29
|
||||||
Epage |
38
|
||||||
Published Date |
2017/03
|
||||||
Publisher |
比治山大学短期大学部
|
||||||
Language |
jpn
|
||||||
NIIType |
Departmental Bulletin Paper
|
||||||
Text Version |
著者版
|
||||||
Sort Key |
04
|
||||||
Set |
hijiyama-u
|