広島県産食材を使った料理による地産地消推進活動について

URI http://harp.lib.hiroshima-u.ac.jp/hijiyama-u/metadata/12396
File
Title
広島県産食材を使った料理による地産地消推進活動について
Title Alternative
Report on Activities to Promote the local Production and local Consumption of cuisine Mode with ingredients Produced in Hiroshima Prefecture
Author
氏名 上村 芳枝
ヨミ カミムラ ヨシエ
別名 KAMIMURA Yoshie
氏名 隅田 真悠
ヨミ スミダ マユ
別名 SUMIDA Mayu
氏名 北林 佳織
ヨミ キタバヤシ カオリ
別名 KITABAYASHI Kaori
Subject
ひろしま
地産地消推進活動
献立作成
調理工夫
料理
Journal Title
比治山大学紀要
Issue
23
Spage
245
Epage
256
Published Date
2017/03
Publisher
比治山大学
Language
jpn
NIIType
Departmental Bulletin Paper
Text Version
著者版
Sort Key
21
Set
hijiyama-u