広島菜漬の調理素材としての活用 ― 学生への漬物に関する調査および学生が考案したレシピを通して ―

URI http://harp.lib.hiroshima-u.ac.jp/hijiyama-u/metadata/12873
File
Title
広島菜漬の調理素材としての活用 ― 学生への漬物に関する調査および学生が考案したレシピを通して ―
Title Alternative
A Use of Hiroshima Nazuke as a Cooking Ingredient: Through a Research on Pickles for Students and Recipes Devised by Students
Author
氏名 寺岡 千恵子
ヨミ テラオカ チエコ
別名 TERAOKA Chieko
氏名 福島 ちあき
ヨミ フクシマ チアキ
別名 FUKUSHIMA Chiaki
Subject
地場産物
広島菜漬
若者の漬物嗜好
レシピ考案
食文化継承
Journal Title
比治山大学紀要
Issue
26
Spage
205
Epage
211
Published Date
2020/03
Publisher
比治山大学
Language
jpn
NIIType
Others
Text Version
著者版
Sort Key
20
Set
hijiyama-u