小豆あんかすのレトルト処理による微粒子化

URI http://harp.lib.hiroshima-u.ac.jp/hijiyama-u/metadata/12907
File
Title
小豆あんかすのレトルト処理による微粒子化
Title Alternative
Maceration of the Azuki Annkasu of the Azuki Ann Manufacturing by Retorting and Grinding
Author
氏名 青山 康司
ヨミ アオヤマ ヤスシ
別名 AOYAMA Yasushi
氏名 北林 佳織
ヨミ キタバヤシ カオリ
別名 KITABAYASHI Kaori
氏名 小畑 瑞希
ヨミ KOBATA Mizuki
別名 コバタ ミズキ
氏名 近藤 窓花
ヨミ コンドウ マドカ
別名 KONDOH Madoka
氏名 新山 佳央
ヨミ シンヤマ カオ
別名 SHINYAMA Kao
氏名 家敷 果歩
ヨミ ヤシキイ カホ
別名 YASHIKII Kaho
氏名 山田 歩実
ヨミ ヤマダ アユミ
別名 YAMADA Ayumi
氏名 平田 健
ヨミ ヒラタ タケシ
別名 HIRATA Takeshi
Subject
小豆あんかす
レトルト
微粒子化
粒度分布
羊羹
Journal Title
比治山大学紀要
Issue
27
Spage
177
Epage
182
Published Date
2021/03
Publisher
比治山大学
Language
jpn
NIIType
Departmental Bulletin Paper
Text Version
著者版
Sort Key
18
Set
hijiyama-u