海藻熱水抽出成分の栄養学的利用 —海藻熱水抽出液粘度に与えるサッカロース,L-アルギニン及び卵白リゾチームの影響—

URI http://harp.lib.hiroshima-u.ac.jp/hijiyama-u/metadata/6330
File
Title
海藻熱水抽出成分の栄養学的利用 —海藻熱水抽出液粘度に与えるサッカロース,L-アルギニン及び卵白リゾチームの影響—
Title Alternative
Utilizations of Nutrient Solutions extracted from Sea Weeds with Hot Water —Effects of Saccharose, L-arginine and Egg white lysozyme on Viscosity of Nutrient Solutions—
Author
氏名 古川 真一
ヨミ フルカワ シンイチ
別名 FURUKAWA Shinichi
Journal Title
比治山大学短期大学部紀要
Issue
41
Spage
47
Epage
51
Published Date
2006-3
Publisher
比治山学園
ISSN
1345-465X
NCID
AA11351793
Language
jpn
NIIType
Departmental Bulletin Paper
Text Version
出版社版
Sort Key
04
Old URI
Set
hijiyama-u