尿のアルカリ化による尿中尿酸排泄量の増加の栄養学的意義
URI | http://harp.lib.hiroshima-u.ac.jp/hju/metadata/10168 | ||||||||||||
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ファイル |
論集60 神原彩・瀨山一正.PDF
( 583.0 KB )
公開日
:2012-03-13
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タイトル |
尿のアルカリ化による尿中尿酸排泄量の増加の栄養学的意義
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別タイトル |
Significance of Nutritional Intervention for Treatment of Hyperuricemia and Gout
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著者 |
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キーワード |
栄養学
尿中尿酸排泄量
尿
アルカリ化
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NDC |
498.55
491.34
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抄録 |
An increase in the incidence of hyperuriceamia associated with gout as well as phyertension, renaldiseases and cardiovascular disrases has been a public health concern. We examined the possibility of facilitated excretion of uric acid by change in urine pH by managing food materials. |
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掲載雑誌名 |
広島女学院大学論集
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巻 |
60
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開始ページ |
141
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終了ページ |
149
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出版年月日 |
2010-12-21
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出版者 |
広島女学院大学
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ISSN |
0374-8057
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本文言語 |
日本語
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資料タイプ |
紀要論文
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著者版フラグ | |||||||||||||
旧URI | |||||||||||||
区分 |
hju
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