洗浄条件の違いが食物アレルゲンのコンタミネーションに及ぼす影響
URI | http://harp.lib.hiroshima-u.ac.jp/hju/metadata/10186 | ||||||||||||||||||||||||||||||
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ファイル |
論集61-15妻木.pdf
( 916.0 KB )
公開日
:2012-03-16
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タイトル |
洗浄条件の違いが食物アレルゲンのコンタミネーションに及ぼす影響
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別タイトル |
Cleaning Procedure Effects Contamination of Food Allergens on Instruments
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著者 |
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キーワード |
洗濯
食物アレルゲン
コンタミネーション
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NDC |
493.14
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抄録 |
Food allergy is defined as an immune-mediated adverse reaction to certain foods. To avoid the onset of allergic symptoms, food-allergic patients have to exclude specific offending foods from their diets. In some cases, very small amounts of food allergents can induce anaphylactic reactions, so that food allergic patients strictly have to avoid allergens even from cooking devices. Therefore appropriate cleaning procedures are the most practical approaches for reducing bontamination of allergens from instruments. |
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掲載雑誌名 |
広島女学院大学論集
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巻 |
61
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開始ページ |
167
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終了ページ |
173
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出版年月日 |
2011-12-21
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出版者 |
広島女学院大学
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ISSN |
0374-8057
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本文言語 |
日本語
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資料タイプ |
紀要論文
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著者版フラグ | |||||||||||||||||||||||||||||||
旧URI | |||||||||||||||||||||||||||||||
区分 |
hju
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