Aging of Dried Japanese Anchovies (Engraulis Japonicus) during the Processing Period

URI http://harp.lib.hiroshima-u.ac.jp/hju/metadata/12327
File
Title
Aging of Dried Japanese Anchovies (Engraulis Japonicus) during the Processing Period
Author
氏名 佐藤 努
ヨミ サトウ ツトム
別名 SATO Tsutomu
氏名 佐々木 彩
ヨミ ササキ アヤ
別名 SASAKI Aya
Subject
Japanese anchovy
カタクチイワシ
dried fish
干物
water activity
水分活性
volatile basic nitrogen
揮発性塩基態窒素
K-value
K値
NDC
487.61
667.2
Journal Title
広島女学院大学人間生活学部紀要
Issue
7
Spage
79
Epage
83
Published Date
2020-03-16
Publisher
広島女学院大学人間生活学部
ISSN
2188-4439
2188-4447
Language
jpn
NIIType
Departmental Bulletin Paper
Text Version
Set
hju