Aging of Dried Japanese Anchovies (Engraulis Japonicus) during the Processing Period

URI http://harp.lib.hiroshima-u.ac.jp/hju/metadata/12327
ファイル
タイトル
Aging of Dried Japanese Anchovies (Engraulis Japonicus) during the Processing Period
著者
氏名 佐藤 努
ヨミ サトウ ツトム
別名 SATO Tsutomu
氏名 佐々木 彩
ヨミ ササキ アヤ
別名 SASAKI Aya
キーワード
Japanese anchovy
カタクチイワシ
dried fish
干物
water activity
水分活性
volatile basic nitrogen
揮発性塩基態窒素
K-value
K値
NDC
487.61
667.2
掲載雑誌名
広島女学院大学人間生活学部紀要
7
開始ページ
79
終了ページ
83
出版年月日
2020-03-16
出版者
広島女学院大学人間生活学部
ISSN
2188-4439
2188-4447
本文言語
日本語
資料タイプ
紀要論文
著者版フラグ
区分
hju