食品の酸度・アルカリ度の測定
URI | http://harp.lib.hiroshima-u.ac.jp/hju/metadata/442 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ファイル |
56-10-三浦.pdf
( 645.0 KB )
公開日
:2008-03-24
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
タイトル |
食品の酸度・アルカリ度の測定
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
別タイトル |
Determination of Acidity and Alkalinity of Food Materials
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
著者 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
キーワード |
食品
酸度
アルカリ度
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
NDC |
498.53
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
抄録 |
The acidity and alkalinity of food materials in various menus was determined to clarify the influence |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
掲載雑誌名 |
広島女学院大学論集
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
巻 |
56
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
開始ページ |
121
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
終了ページ |
129
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
出版年月日 |
2006-12-20
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
出版者 |
広島女学院大学
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ISSN |
0374-8058
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
本文言語 |
日本語
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
資料タイプ |
紀要論文
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
著者版フラグ |
出版社版
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
旧URI | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
区分 |
hju
|