食品添加物の心臓収縮性への影響
URI | http://harp.lib.hiroshima-u.ac.jp/hju/metadata/4817 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
ファイル |
Ronsyu20-2(Nishimaru).pdf
( 507.0 KB )
公開日
:2009-11-24
|
||||||
タイトル |
食品添加物の心臓収縮性への影響
|
||||||
別タイトル |
Effects of Food Additives on the Contractility of the Heart
|
||||||
著者 |
|
||||||
キーワード |
食品添加物
心臓収縮性
|
||||||
NDC |
491.12
|
||||||
抄録 |
The toxicity and safety of food additives are tested in our country by such procedure |
||||||
掲載雑誌名 |
広島女学院大学論集
|
||||||
巻 |
20
|
||||||
開始ページ |
1
|
||||||
終了ページ |
11
|
||||||
出版年月日 |
1970-12
|
||||||
出版者 |
広島女学院大学
|
||||||
ISSN |
0374-8057
|
||||||
本文言語 |
日本語
|
||||||
資料タイプ |
紀要論文
|
||||||
著者版フラグ |
出版社版
|
||||||
旧URI | |||||||
区分 |
hju
|