熱分析によるデンプンの糊化・老化特性の解析
URI | http://harp.lib.hiroshima-u.ac.jp/hju/metadata/5115 | ||||||
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ファイル |
53-07-三浦.pdf
( 622.0 KB )
公開日
:2009-12-24
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タイトル |
熱分析によるデンプンの糊化・老化特性の解析
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別タイトル |
Thermal Analysis on Gelatinization and Retrogradation of Starch
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著者 |
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キーワード |
デンプン
熱分析
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NDC |
596
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抄録 |
Using differential scanning calorimeter (DSC), we have analyzed the gelatinization properties of flour and various types of starch, the relation between the gelatinization property and storage condition of flour, and the relation between the retrogradation characteristic and preservation state of bread. |
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掲載雑誌名 |
広島女学院大学論集
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巻 |
53
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開始ページ |
79
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終了ページ |
87
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出版年月日 |
2003-12
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出版者 |
広島女学院大学
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ISSN |
03748057
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本文言語 |
日本語
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資料タイプ |
紀要論文
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著者版フラグ |
出版社版
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旧URI | |||||||
区分 |
hju
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