On the Gel Formation in Tomato Jelly
URI | http://harp.lib.hiroshima-u.ac.jp/hju/metadata/5578 | ||||||||||||
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ファイル |
46-8-HIRAHARA.pdf
( 816.0 KB )
公開日
:2010-02-18
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タイトル |
On the Gel Formation in Tomato Jelly
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著者 |
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キーワード |
Tomato Jelly
Gel Formation
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NDC |
596
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抄録 |
Tomatoes can be preserved as juice, puree, pastes, ketchup and many other products. At present tomatoes can be grown in greenhouses and thus, can be purchased throughout the year. During the summer when the tomatoes are in season a great quantity is harvested. Therefore, they are a very convenient material for laboratory use. |
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掲載雑誌名 |
広島女学院大学論集
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巻 |
46
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開始ページ |
133
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終了ページ |
138
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出版年月日 |
1996-12
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出版者 |
広島女学院大学
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ISSN |
0374-8057
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本文言語 |
英語
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資料タイプ |
紀要論文
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著者版フラグ |
出版社版
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旧URI | |||||||||||||
区分 |
hju
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