Some Findings in Chinese Cabbage during Cooking

URI http://harp.lib.hiroshima-u.ac.jp/hju/metadata/5618
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タイトル
Some Findings in Chinese Cabbage during Cooking
著者
氏名 HIRAHARA Sachiye
ヨミ ヒラハラ サチエ
別名 平原 幸枝
キーワード
Chinese Cabbage
Cooking
NDC
596
抄録

Chinese cabbage raw,steamed for 1,5 ,10 and 30 min. were studied microscopically. It was found that as the time for cooking was increased the pa1isade and spongy parenchyma cells tended to loosen and coagulate as compared to the raw state. Translucency of the epiderma1 cells and changes in the chloroplasts were also observed.

掲載雑誌名
広島女学院大学論集
14
開始ページ
123
終了ページ
125
出版年月日
1964-12
出版者
広島女学院大学
ISSN
0374-8057
本文言語
英語
資料タイプ
紀要論文
著者版フラグ
出版社版
旧URI
区分
hju