Aging of Dried Japanese Anchovies (Engraulis Japonicus) during the Processing Period
URI | http://harp.lib.hiroshima-u.ac.jp/hju/metadata/12327 | ||||||||||||
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ファイル |
11_佐藤.pdf
( 1590.0 KB )
公開日
:2020-03-26
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タイトル |
Aging of Dried Japanese Anchovies (Engraulis Japonicus) during the Processing Period
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著者 |
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キーワード |
Japanese anchovy
カタクチイワシ
dried fish
干物
water activity
水分活性
volatile basic nitrogen
揮発性塩基態窒素
K-value
K値
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NDC |
487.61
667.2
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掲載雑誌名 |
広島女学院大学人間生活学部紀要
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号 |
7
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開始ページ |
79
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終了ページ |
83
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出版年月日 |
2020-03-16
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出版者 |
広島女学院大学人間生活学部
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ISSN |
2188-4439
2188-4447
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本文言語 |
日本語
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資料タイプ |
紀要論文
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著者版フラグ | |||||||||||||
区分 |
hju
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