アイスクリームを利用した嗜好度の 低い食材の摂取に関する研究
URI | http://harp.lib.hiroshima-u.ac.jp/hju/metadata/12351 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
File |
04研究ノート_佐藤.pdf
( 2.0 MB )
Open Date
:2021-03-22
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Title |
アイスクリームを利用した嗜好度の 低い食材の摂取に関する研究
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Title Alternative |
Study on Intake of Ingredients Having Low Taste Degree Using Ice Cream
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Author |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Subject |
ice cream
アイスクリーム
ingredient
食材
mix
混ぜる
palatability
嗜好性
taste
味
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
NDC |
498.5
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Journal Title |
広島女学院大学人間生活学部紀要
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Issue |
8
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Spage |
33
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Epage |
42
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Published Date |
2021-03-15
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Publisher |
広島女学院大学人間生活学部
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ISSN |
2188-4439
2188-4447
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Language |
jpn
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
NIIType |
Departmental Bulletin Paper
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Text Version | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Set |
hju
|