アイスクリームを利用した嗜好度の 低い食材の摂取に関する研究

URI http://harp.lib.hiroshima-u.ac.jp/hju/metadata/12351
File
Title
アイスクリームを利用した嗜好度の 低い食材の摂取に関する研究
Title Alternative
Study on Intake of Ingredients Having Low Taste Degree Using Ice Cream
Author
氏名 佐藤 努
ヨミ サトウ ツトム
別名 SATO Tsutomu
氏名 石井 伶奈
ヨミ イシイ レイナ
別名 ISHII Reina
氏名 岩井 美緒
ヨミ イワイ ミオ
別名 IWAI Mio
氏名 児玉 朋未
ヨミ コダマ トモミ
別名 KODAMA Tomomi
氏名 竹野 まどか
ヨミ タケノ マドカ
別名 TAKENO Madoka
氏名 山口 加奈
ヨミ ヤマグチ カナ
別名 YAMAGUCHI Kana
Subject
ice cream
アイスクリーム
ingredient
食材
mix
混ぜる
palatability
嗜好性
taste
NDC
498.5
Journal Title
広島女学院大学人間生活学部紀要
Issue
8
Spage
33
Epage
42
Published Date
2021-03-15
Publisher
広島女学院大学人間生活学部
ISSN
2188-4439
2188-4447
Language
jpn
NIIType
Departmental Bulletin Paper
Text Version
Set
hju