海藻多糖類の特性変化と金属類結合能―低分子アルギン酸ナトリウムのアルミニウムイオン結合能 ―
URI | http://harp.lib.hiroshima-u.ac.jp/hju/metadata/5132 | ||||||||||||||||||
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ファイル |
55-7-奥田.pdf
( 787.0 KB )
公開日
:2009-12-28
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タイトル |
海藻多糖類の特性変化と金属類結合能―低分子アルギン酸ナトリウムのアルミニウムイオン結合能 ―
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別タイトル |
Relationship between Changes in Properties of Seaweed Polysaccharideand Metallic Ion Binding Capacity in vitro—Aluminum Ion Binding Capacity of Low Molecular Weight Sodium Alginate—
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著者 |
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キーワード |
海藻多糖類
特性変化
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NDC |
498.5
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抄録 |
The relationship between aluminum accumulated in the brain that has been absorbed through the intake of food and acknowledgment of the resulting syndrome has been reported. Though there are differences in the levels of concentration, aluminum is included in food and |
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掲載雑誌名 |
広島女学院大学論集
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巻 |
55
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開始ページ |
75
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終了ページ |
85
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出版年月日 |
2005-12
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出版者 |
広島女学院大学
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ISSN |
03748057
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本文言語 |
日本語
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資料タイプ |
紀要論文
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著者版フラグ |
出版社版
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旧URI | |||||||||||||||||||
区分 |
hju
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