機能性食品素材“おから”添加食品の食味評価

URI http://harp.lib.hiroshima-u.ac.jp/pu-hiroshima/metadata/8432
File
Title
機能性食品素材“おから”添加食品の食味評価
Title Alternative
Sensory evaluation study for a savor of cookies with or without fortification of bean curd lees
Author
氏名 杉本 千恵
ヨミ スギモト チエ
別名 Sugimoto Chie
氏名 丸山 紗希
ヨミ マルヤマ サキ
別名 Maruyama Saki
氏名 山田 雅子
ヨミ ヤマダ マサコ
別名 Yamada Masako
氏名 小島 綾乃
ヨミ コジマ アヤノ
別名 Kojima Ayano
氏名 菅原 芳明
ヨミ スガハラ ヨシアキ
別名 Sugahara Yoshiaki
Journal Title
県立広島大学人間文化学部紀要
Volume
4
Spage
39
Epage
46
Published Date
2009
Publisher
県立広島大学
ISSN
13467816
NCID
AA12116573
Language
jpn
NIIType
Departmental Bulletin Paper
Text Version
出版社版
Sort Key
06
Old URI
Set
pu-hiroshima